Anak Badri tak Perlu SPM buat income 5 angka

Anak Badri tak Perlu SPM buat income 5 angka

Harap info ini dapat motivasi anda untuk mula berfikir jika ada anak yang memang tak boleh pergi dalam akademi anda halakan ke channel kemahiran .

untuk cerita ini saya cuba ringkaskan , ketika saya buat projek makansini dengan badri , beliau ada menanyakan tentang di mana nak hantar anak beliau sebab masa tu , form 2 atau 3 , memang dah malas nak belajar , asyik main game je ..

pertama saya duduk dalam situasi sama seperti ini , kelebihan zaman saya ada banyak badan-badan yang buat SKM level untuk belajar IT contoh buat photoshop dan ilustrator dalam bidang seni bina grafik komputer .

ketika badri bertanyakan kepada saya dimana channel yang patut beliau hantar untuk anak dia belajar sesuatu kemahiran , saya infokan beliau perlu hantar dalam bidang komputer yang ada buat grafik atau animasi video editting , terlanjur ketika itu offer yang badri dapat adalah di satu akademik melayu yang menjalankan training video grafik dan fotoshoot untuk gambar kahwin

hari ini badri dan anak beliau mengusahakan projek video review yang di gelar review station yang mana anda boleh hantarkan produk atau anda juga boleh talk show bersama artis AF yang petah bercakap , video editing ini di sunting oleh team mereka sendiri dengan kos yang tidak mahal untuk anda guna perkhidmatan mereka

ketika usia muda baru 16 tahun boleh buat grafik untuk gambar

review_stations

hari ini sistem sekolah perlu berubah awal atau anda sebagai ibu bapa kena bertindak awal dengan menghalakan anak anda ke channel yang lebih menguntungkan selepas mereka tamat sekolah . kita bukan nak 9 A , kita nak anak kita sekurang – kurangnya tau untuk mencari duit online dan tidak mengharap kita sebagai ibu bapa .supaya mereka tak minta duit topup dan duit nak main game kat cyber cafe .

berbalik kepada objectif team yang telah di bentuk badri untuk setup 1 projek yang menguntungkan semua pihak tanpa kos yang tinggi untuk buat video review dan photoshoot produk.

  1. ketika ini mereka menawarkan video review yang boleh anda viralkan menggunakan social media facebook . anda juga boleh cut dalam 3 minit dari 10 ke 15 minit yang telah di siapkan .

  2. paling penting video yang telah di sesiapkan tanpa kos yang terlalu tinggi . anda boleh cut guna apps yang ada dalam android selepas mereka upload video yang telah siap di editing .

  3. apa kelebihan rakan yang ambil package paling spacial ianya mereka berikan editing gambar pro yang mana anda boleh mainkan di facebook, instagram dan blog anda .

  4. mereka beri 6 keping gambar pro yang telah di edit dan anda boleh muat turun ratusan gambar yang telah di snap untuk koleksi anda editing semula yang anda inginkan .

tawaran video + gambar editing ini belum pernah saya lihat team pro offer dalam market pasaran untuk membantu iks usahawan – usahawan untuk bermula berniaga online

reviewvideo

kepada anda boleh melakukan pembelian di link ini untuk anda yang ingin berkerjasama untuk promosi boleh ke ruang affiliate dalam mobilecapturelead.com dengan search “review bersama hos “

review station juga mencari team marketing online seluruh malaysia untuk menjayakan projek review video ini ..

team anak badri ketika ini semakin hari semakin menerima tempahan . jika anda produk owner perlu mengambil kesempatan ketika harga yang di tawarankan tidak terlalu mahal . dan ianya adalah perkara gila yang mereka lakukan untuk harga pasaran video dan editing gambar pro

dapatkan service video review siap editing 

sharekan artikel ini jika memberi manfaat dan motivasi kepada rakan anda di fb

Isi Email Anda Untuk Update Info Dari Kami:

Leave a Reply

Share web Kami :
WhatsApp us