+60182192898
Bukan Wayang Untuk Menjana Pendapatan Online PDF Profile

Anda berminat untuk tingkatkan jualan online dengan dengan belajar cara untuk memulakan perniagaan online anda , saya menawarkan untuk anda belajar 1 to 1 coaching untuk lebih faham 3 element penting ini

1 . SEO
2. Facebook Ads
3. mobile marketing sistem ( capture lead data )

4. NEW : FB Video Viral & post Viral
5 . New : Instant Paypal Focus 100USD pertama

untuk permualaan anda play semua video testimoni real saya di bawah yang mana beberapa testimoni tanpa perlu berjumpa atau 1 to 1 coaching face to face

shafiq student belajar dari jepun

azlan belajar secara online coaching untuk jual barang di uk

di bawah satu lagi patut anda play

Rafi abu bakar belajar projek menjana dana tambahan

jika anda sudah play 3 video ini anda akan belajar banyak perkara penting , pada asasnya kenapa anda perlu personal coaching dengan saya untuk anda menjual secara online .

saya akan memecahkan beberapa perkara utama mengikut apa yang anda boleh faham dahulu sebelum saya olahkan untuk memajukan jenis perniagaan anda mengikut teknikkan dan logic yang ada . Saya buat begini kerana setiap orang tidak boleh di ajar menjikut 1 teknik , kerana cara penangkapan anda berbeza .

anda boleh PM whatsapp saya di 60176562649

Jika anda menggunakan whatsapp dan social media untuk menjual barang sila Play video di atas untuk anda faham kenapa 2015 – 2017 anda perlu menggunakan medium online sebagai platform penting dalam memajukan bisnes anda .

Anda boleh PM whatsapp saya di 60182192898

jangan lupa install apps pedagang IT global disiniĀ 
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pedagangit

Leave a Reply

WhatsApp us