income santai dari lautan pasifik

artikel kali ini saya cuba untuk terang lebih detail bagaimana menggunakan platform digital id4u untuk menjana pendapatan kedua dengan lebih menarik target sale tanpa kita berada di tempat kerja yang sebenar.

  1. saya telah membentuk team yang secara senyap menjana sale fizikal dan digital dengan menguasai pasaran di google page melalui keyword carian

trafik kebanyakkan datang dari link images , link url id4u mcl dan secara senyap ramai rakan menguasai keyword dengan index youtube link

ramai terlepas pandang platform id4u mcl kerana ingat id4u mcl sekadar portal iklan semata – mata ,

untuk membetuk team yang bijak menggunakan platform id4u mcl saya telah menerangkan beberapa perkara penting dan mereka follow melalui pdf – pdf dan kelas – kelas khas yang telah saya anjurkan .

platform seo id4u mcl telah menarik ke paparan google tanpa user perlu tahu teknikal , dengan gabungan mcl landing page power seo melalui sistem drag n drop yang telah di bekalkan , ianya menjadi tarikkan power seo yang lebih mudah

kajian saya ada ramai usahawan yang ketika ini ingin buat sale tanpa fikir teknikal, ramai rakan yang datang kelas kelas seminar digital marketing , mereka tidak boleh ikut cara dan teknik tekal yang di terapkan .

saya tidak salahkan siapa siapa , tapi dari pengalaman yang ada sebagai usahawan internet marketing , saya telah menyiapkan modul pembelajaran yang dapat membantu seseorang marketing untuk bermula berniaga online tanpa terlalu teknikal .

kebanyakkan rakan yang belajar sistem modul yang saya terapkan dari sistem gabungan id4u dan mobilecapturelead ( MCL ) terlah terbukti berjaya membantu mereka walaupun berusia boleh ikut rentak dan ada yang mula menjana selepas hadir kelas

Anda boleh lihat bukti – bukti yang telah saya naikkan di telegram update http://t.me/id4umarketing

bagaimana nak mula sistem pembelajaran id4u mcl ?

3 cara saya telah buka .

  • belajar secara online pdf dan follow youtube channel saya
  • belajar dalam sesi kelas yang di anjurkan
  • join kelas 1 to 1 coaching yang saya anjurkan 2019 – terhad

saya open 3 cara ini untuk membentuk ramai rakan yang boleh ikut rentak marketing yang saya anjurkan .

tujuan simple , nak lihat seberapa ramai rakan yang mungkin berusia boleh menjana pendapatan secara online dengan 3 pilihan

  • Tanpa produk sendiri mampu menjual produk melalui konsep dropship atau agent company
  • Mempunyai produk sendiri ini bermula menggunakan keyword sebagai platform memperkenalkan produk secara organik melalui carian google
  • Menjana pendapatan dengan menjual platform id4u dalam bentuk global market

ketika artikel ini di keluarkan saya berada di kawasan lautan pasifik saya masih menjana secara digital tanpa menhantar barang jualan.

saya telah siapkan 2 video santai untuk anda play yang mana saya sedang memotivasikan diri saya sendiri dan mungkin anda yang serius memulakan digital marketing .

ada banyak produk dan keyword belum berada dalam platform id4u dan mcl yang boleh menjana pendapatan lumayan dengan menggunakan teknik 8% – 15% komisen ,

video ke 2 ini saya minta maaf jika ada yang terasa kerana memberi perumpanan hamster .

saya berikan 2 contoh :

yang mana burung bebas pergi kemana – mana sambil menjana sale untuk lebih bebas untuk berjalan tanpa sekatan mencipta income dari idea – idea yang baru .

bila otak fresh ianya akan lebih kreatif

kedua menjadi hamster atau tikus

  • hamster ini kerja dia suka bermain roda yang mana ianya asyik berpusing pada tempat sama dan terikat dengan kerja – kerja yang biasa dia buat.

saya cuba mencari anda yang cuba sesuatu yang baru dengan menggunakan teknologi seo marketing dengan mengkaji sesuatu produk atau service yang mana anda tidak belum mempunyai produk atau service tersebut

saya memberi contoh real. ketika saya sedang bercuti saya sedang berjawab whatsapp dengan pelanggan yang mencari 60,000 anak benih nenas MD2 .

saya menjadi seller yang mengambil kesempatan menjadi orang tengah kepada pembeli yang mana pada waktu ketika ini saya belum mempunyai pembekal . Akan tetapi permintaan telah datang .

kita jawab ada je…

saya tertarik dengan seorang juta , ayah beliau berniaga kedai runcit kampung , setiap kali ada pelanggan tanya produk yang tidak ada di kedai beliau . beliau cakap ada tapi datang petang .

selepas pelanggan deal akan datang petang, beliau pergi ke pekan mengambil order produk tersebut .

dari moral di atas ,

kita gabungan teknologi seo kita kuasai produk dan kita cuba melihat permintaan , jika datang permintaan kita perlu research pembekal .

masalah orang malaysia mereka kurang research , selalunya mereka mencari produk dengan satu dua keyword di paparan 1st page google . kadang – kadang page ke 8 baru jumpa pembekal sebenar .

di sebabkan kita menguasai seo . kita tanam number phone melalui gambar untuk menjadi pembekal yang terbaik !

susah ke kerja macam nie ? tak perlu jadi pakcik yang ada kedai runcit tadi pun . yang pasti menggunakan teknologi seo dan whatsapp untuk start bisnis , kan best balik bercuti dan dapat order 60,000 anak benih nenas .. komisen jangan tanya ye.. volume pun dah ok …

ketika saya dalam bercuti , saya telah uploadkan keyword ayat power dan lihat bukti comment yang berminat untuk menguasai seo ,

id4u mcl juga boleh membantu seo youtube link anda berada di paparan 1st pagr google. sangat rugi jika anda tidak menggunakan kesempatan awal untuk belajar teknik iklan seo id4u mcl .

walaupun anda belum ada akaun id4u , anda boleh mencuba ayat power seperti di atas , naikkan ayat power ini di group fb untuk pasaran luar malaysia .

lihat permintaan mesin cop duit dengan promosi platform seo id4u ini.

salam
dari lautan pasifik ..

60182192898 nak pdf id4u mcl

Minta Sharekan Post ini di facebook wall anda . bagi info padat ini viral , ini adalah real casestudy saya untuk anda yang serius ingin menjana pendapatan online kedua .

Isi Email Anda Untuk Update Info Dari Kami:

1 Comment
Leave a Reply

Share web Kami :
2kerja
2kerja
WhatsApp us