kenapa PM di perlukan ketika membaca egagement fbads

kenapa PM di perlukan ketika membaca engagement fbads

Sejak kebelakangan ini timbul isu pm pm tak boleh di gunakan lagi dalam marketing di perniagaan online ,

bagi saya ingin mungkin cara mengalihkan isu , akan tetapi saya cuba terangkan jika anda seorang pengawai atau badan – badan yang ingin melihat bisnis online di malaysia berkembang dan rata – rata perniagaan online mula mendapat tempat untuk golongan pertengahan kerana mengurangkan kos operasi seperti sewa kedai .

kenapa kami perlu PM untuk membaca engagement fbads

 Rata  – rata kami adalah golongan yang tak mampu untuk buat iklan di TV , salu tgk iklan TV dorang ada bagi harga tak ? kebanyakkan tak bagi harga pun untuk memperkenal dan branding produk . 

Asasnya sama. dalam fbads kami perlu membaca egagement yang orang minat terhadap apa yang kami jual melalui engagement . ketika kami bergelut dengan dana yang kurang jutaan ringgit untuk melakukan branding  .

Kebanyakkan yang keluar duit fbads akan bergelut dengan mengusai egagement 1000 reach yang mana teknik ini di berikan oleh facebook dengan nama CPM engagement , kami membayar sejumlah duit untuk iklan kami sama ada baca atau tidak terlah kena bayaran .

jadi sama Dengan TV. 

Cuma kami suka di facebook kerana mempunyai engagementt dan jika menggunakan video kami boleh menilai berapa peratusan orang yang melihat iklan kami . Benda ini tiada dalam service Tvads dan atau faktu engagementdan service fbads itu power , Untuk tahun 2018 kebanyakkan produk company mula meningggalkan iklan TVads . 

pmpm

Jadi sebagai contoh , 638 post reaction ada  97 post commet  dan 22 share ini adalah yang paling power dalam untuk menang engagement ,kerana tidak perlu untuk keluar duit  per 1000 yang banyak untuk menerima meraka yang minat .

Sepatutnya pihak berwajib belajar kenapa pm ini main peranan untuk kos iklan itu di tentukan sebagai bagus atau sebaliknya , ianya juga membantu ekonomi negara dengan tidak terlalu rugi dalam iklan , duit bagi kat fb je.

Untuk facebook marketing mereka tahu ekonomi sangat tenat , walaupun  PM malaysia info bagus , kita kena lihat big picture , jika dulu investment fbads 1k boleh menerima kuasa membeli yang tinggi , kini ianya amat berkurangan dan ketika ini terlalu ramai mengeluh kerena mereka tidak berjaya untuk sale

Marketing fbads engagement penting

Ianya sangat penting untuk merendahkan kos operasi online marketing , sebagai contoh 5juta reach ini jika di gunakan sebagai teknik berbayar ianya akan menggunakan satu dana yang tinggi untuk di capai , setiap usahawan mereka kena membaca dari awal bila masa untuk iklan yang baik untuk di teruskan , jika tidak rugi adalah jawapan paling tepat , kerana orang melihat tapi tiada tindakkan ..

istilah  ; orang tengok – tengok je

Sebagai contoh gambar diatas , gambar di atas saya lakkukan dengan free engagement marketing  ianya menggunakan teknik video viral marketing ,

Jik berbayar ianya mungkin cakap 6 angka kos markrting .jadi untuk melihat market pasaran pm pm di perlukan untuk membina pasaran yang betul betul inginkan .

http://pedagangit.com/teknikviral

 

ketika ini masalah ini saya cuba selesaikan dengan beberapa teknik ,

1. teknik dengan mobilecapturelead.com kumpul data mobile dan bawa ke mobilecapturelead affiliate sistem pembelian ,  sana terus upload senarai rm dan bank anda tanpa ada website .

http://mobilecapturelead.com

2. gunakan seo platform id4u untuk menguasai keyword , contoh lihat ini , keyword carian yang mana orang sakit terus pm nak bayar . sini

 

id4u

 

teknik ini mudah untuk anda guna dengan faham keyword dan upload , baca detail selanjutnya disini

http://pedagangit.com/seo-di-id4u-keyword-konek/

Isi Email Anda Untuk Update Info Dari Kami:

Leave a Reply

Share web Kami :

Jana Income 5 angka

2kerja