Mencipta Perniagaan Online Berpendapatan USD Merentasi Dunia Dengan BUAL X

   firstmarketing

BUAL X : Adalah team marketing yang memberi imbuhan 80% kepada  rakan-rakan online yang melakukan promosi produk BUAL. Dalam BUAL ada call, chat, video call dll sedang di tambah.

BUAL : Mereka telah bangunkan apps voip call dengan nilai MYR500k yang mana bila anda call orang lain, no phone anda sendiri yang akan keluar. Ianya juga boleh berbual percuma antara member to member yang telah daftar BUAL.

PLAY VIDEO INI

https://www.facebook.com/bualx/videos/290282558034670/

Sebelum ini, company bual ini keluar sejumlah duit MYR50k dengan event company untuk mencari user pengguna, hasilnya hanya 1 user sahaja yang menggunakan BUAL. Jadi sekarang dengan Ada BUAL X jika company beri MYR50k kepada mereka yang rajin melakukan promosi, rasa ok tak? anda nak berapa sambil melakukan promosi di social media?

Saya terus kepada anda yang sentiasa tanya saya bagaimana mampu menjana pendapatan.

Company BUAL, mereka sedang mencari user yang menggunakan apps mereka. Ingin menjadikan BUAL top 1 dalam store apps android dan iphone. Jadi lebih baik mereka beri pendapatan 80% kepada ahli BUAL X.

Ingat … pendapatan USD ini anda boleh merentasi manamana selagi user itu mempunyai internet.


IDEA BUAL X INI SAYA TERIMA SEBAB…

Di Malaysia terlalu ramai sedang mempromosikan produk telco, secara silent mereka semua adalah rakan saya dan ketika ini semua sedang bersaing hanya di local market yang menawarkan pelbagai offer penggunaan DATA internet. Untuk saya masuk market ini adalah tipis, kerana hanya di limitkan di Malaysia  kerana berasaskan simcard. BUAL X tidak memerlukan simcard yang paling best ketika ini. Ada panggilan keluar negara kos call menjadi 0.01 MYR jika di convertkan ke USD ianya menjadi 0.0025 USD.

Pecah market luar dalam keadaan tiada orang tahu yang mana anda adalah orang yang menjana secara senyap dengan perniagaan sen-sen secara online. Anda juga boleh bermula dengan orang Malaysia yang berada di luar negara.

Bro…

Daripada tak menjana sesen pun guna yang free… hello-hello rakan bagi tau sistem pun boleh menjana pendapatan yang menarik di BUAL X  kan lebih baik dari promote tak dapat apa-apa pun…


MULA JANA 100 USD DENGAN BUAL X

Platform BUAL X ini di sediakan dengan tujuan memberi imbuhan kepada rakan-rakan yang rajin promosi produk BUAL yang mana mendapat voucher MYR20 (USD5). Dengan hanya promote BUAL X anda boleh menjana 4 jenis pendapatan.

Dalam banyak bonus, Pool Reward yang mana anda menjana dari rakan-rakan yang yang join program BUAL X. Lagi banyak anda sponsor lebih banyak pool anda terima. Sistem ini saling bantu membantu dan jangan terkejut anda yang join belum melakukan promosi terima USD2 dalam akaun.

Hari ini ada ramai rakan di buang kerja kerana kilang di tutup, ada ramai lagi rakan yang tidak tahu apa ingin di lakukan secara online. Jika dengan teknik marketing yang saya sediakan anda mampu untuk menjana pendapatan ke 2 secara online. Saya berani jamin tidak ada masalah untuk anda juga menjana pendapatan 100 USD yang pertama.

 

CARA MARKETING PERCUMA

Selepas anda sudah menjadi ahli berbayar anda boleh melakukan marketing yang mana anda hanya tiru contoh-contoh ayat power yang saya sediakan dibawah ini.

Jika anda masih tidak join ahli berbayar sekalipun anda boleh mencuba ayat power ini di profile atau group yang anda ada. Bermula sesuatu yang tiada kos sahaja dahulu. Cuma yang beza anda ketika ini, jika ahli yang lain join sebelum anda anda terlepas pool mereka.

Sila Lihat Marketing plan untuk tahu detail berapa kerugian anda yang tidak join awal ketika ini keahlian percuma 29 user dalam masa 2 hari sistem ini berjalan dari 16/11/2016.


CARA POST MARKETING FREE

firstmarketing

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209908996095781&set=a.4286636998390.167754.1060376393&type=3&theater

Anda boleh tiru ayat ini di profile, fanpage, atau group yang anda ada.

bualxacc

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10209923691263151&set=a.4286636998390.167754.1060376393&type=3&theater

Setiap rakan hari ini mereka tidak yakin dengan diri sendiri, tapi saya buat dan buat… statement ini datang kurang 24 jam dari pm pm yang hadir dengan sekeping flyers dan namecard yang saya snap ketika di office BUAL.

Kita lihat market hari ini ramai ingin menjana pendapatan ke 2 yang mana pendapatan itu adalah USD.

MYR50 bagi saya hari ini kita belanja bagaikan air yang mengalir. Laju sahaja habiskan…  jadi jika pasaran luar dari Malaysia, 12.50 usd bagi mereka sesuatu masih lagi logic untuk join BUAL X..

128pm

128  PM di dalam group anda sedang menampakkan 1000 lagi rakan yang serius berminat dengan apa yang anda sedang lakukan. saya hanya berkerja jawap pm sahaja 2 hari ini dengan gaji RM400=100usd … sambil melakukan promosi orang tahu apa itu BUAL X dan apa itu BUAL. Prospek market anda adalah seluruh dunia yang mempunyai populasi user simcard. Anda tidak boleh bayangkan berapa banyak market ini. Tapi apa yang boleh anda lakukan adalah memasukkan minda social media dalam smartphone.


BUKA MINDA SECARA PRODUK BUAL

Saya tempatkan anda dalam 1 office, anda nak close seluruh rakan office anda. Dalam bual ada button share link.

Selepas anda download apps, share link untuk mereka download dahulu, tanya dengan dia…
1. Main social media sekarang dapat berapa USD dah?
2. Chat-chat tu dapat duit tak?
3. Call keluar negara dapat USD tak?

Team BUAL X sedang mengaturkan medium pembayaran melalui mydebit yang akan mereka lakukan usahasama dengan pihak mastercard.

Sangat terbaik untuk anda yang serius memajukan bual dengan mengunakan BUAL X.

UPGRADE DAN MULA MELAKUKAN PROMOSI DI LINK ANDA DI BAWAH

http://bualx.com/pedagangit

 

Isi Email Anda Untuk Update Info Dari Kami:

Leave a Reply

Share web Kami :

Jana Income 5 angka

2kerja