menguasai keyword sale digital produk dalam mobilecapturelead

saya tahu anda adalah follower yang sentiasa update info – info saya di social media , sama ada rakan yang pm atau silent reader di fb atau blog ini . penerangan saya kali ini adalah real casestudy.

saya sedang mencari rakan – rakan yang nak bergabung dalam membina landing page mobile yang terus mempunyai penjualan digital produk yang terus ke account paypal anda .

lihat bukti cara menjual produk digital melalaui mobilecapturelead :

digital marketing produk digital

ketika ini platform mobilecapturelead.com ini saya hanya gunakan ayat – ayat yang telah siap di karang dalam landing page produk PLR yang disediakan .

contoh landing page make money online instant paypal

teknologi yang ada dalam mobilecapturelead boleh membantu menaikkan ranking , dan saya tidak perlu fikirkan ayat english dan bahan – bahan yang nak di karang , saya hanya beli PLR ebook dan jual semula dalam sistem MCL .

digital marketing produk digital jvzoo

jika anda perhatikan beberapa keyword 4 patah atau 3 patah mula di indexkan di MCL duduk di 1st page google , ianya juga meninggalkan beberapa laman web lain sebelum di angkat naik duduk di 1st page google

saya sceeenshoot beberapa lagi sebagai bukti di bawah ini untuk anda lihat

instantpaypal02

lihat antara atas gambar ini dan bawah gambar ini , ianya keyword yang di target instant  paypal with seo yang mana jika anda seorang usahawan online saya telah meninggalkan beberapa website power dalam internet marketing yang ada di paparan 1st page

instantpaypal04

ada beberapa rahsia yang saya simpan untuk mengajar beberapa rakan yang serius untuk saya banyakkan produk PLR melalui mobilecapturelead dan ianya di buat oleh user lain untuk saya buktikan kepada pihak kerajaan malaysia bahawa platform saya terbukti membantu menjual produk digital secara online platform

ada ramai rakan ketika ini ingin belajar menjana pendapatan online , yang mana mereka tidak pandai untuk bermula dengan mempunyai kepakaran buat website dan sebagainya .. jadi untuk asas permulaan dengan user faham sistem copy paste boleh memulakan mencipta mesin cop duit atau hartanah maya  .

PLR digital di pilih kerana , anda hanya membeli sekali sahaja dan boleh mencipta pendapatan berulang kali , dan jika anda menguasai pasaran seo anda meletakkan produk yang anda telah masukkan dalam mobilecapturelead untuk di lihat di paparan utama google melalui keyword . mereka yang berminat akan terus bayar melalui sistem paypal atau debit – kreditcard mereka .

pasaran yang belum di rebut oleh ahli membership mobilecapturelead

jika kita sebut pasal pasaran ianya berkaitan dengan niche market , niche market ini adalah bahagian pasaran yang anda ingin masuk contohnya :

  • ebook tentang kesihatan

  • ebook tentang masakan

  • ebook tentang internet marketing

  • ebook tentang kebun

  • ebook tentang memancing

  • ebook tentang kehidupan

ada banyak pilihan ebook PLR yang anda boleh dapat dalam market . saya sedia bimbing anda untuk memulakan sesuatu dalam mobilecapturelead . ketika ini saya open unlimeted produk anda boleh upload dengan menawarkan membership yang mana mempunyai serendah RM1.00 Sehari

Serendah RM1.00 Sehari .. Ada ramai tidak nampak kelebihan ini , jika sehari 1 prduk landing page anda profit 3usd sehari , ianya adalah mesin cop duit yang terbaik dalam pasaran online . tanpa ada kedai nyata . Anda menggunakan platform mobilecapturelead untuk mencipta kedai maya yang boleh membeli pendapatan secara digital platform marketing .

sediakankah anda untuk ini ? 

izinkan diri untuk belajar sesuatu dalam platform ini , platform mobilecapturelead.com boleh menjual produk digital dan fizikal yang mana mempunyai payment platform internet bank in , cdm , billplz payment FPX getway dan paypal getway

design platform ini adalah unik dengan objectif membantu usahawan berusia 40 tahun ke atas untuk mencuba pendapatan kedua tanpa tekanan teknikal untuk memulakan cara menjana pendapatan digital marketing

langkah 1 :

daftar di mobilecapturelead.com/pro/pedagangit

langkah 2 : login semula > pergi profile > membership . pilihan membership akan di sediakan untuk anda pilih pilihan package . ramai antara pelajar saya memilih business package sebagai memulakan pembelajaran .

jika anda seorang usawahan produk , anda juga mempunnyai kelebihan kerana platform affiliate disediakan untuk anda memberi komisyen kepada rangkaian membership yang berdaftar dalam platform mobilecapturelead , anda boleh habiskan video penuh di paparan .

Saya juga menyediakan pdf – pdf yang boleh anda follow ianya adalah hadiah yang saya sediakan untuk anda membaca , jadi dengan join membership ini anda boleh menjual unlimeted produk sama ada digital atau fizikal .

jika anda ada produk raya boleh lihat ini

contoh landing jual produk raya

 

sebarang pertanyaan boleh whatsapp +6018219898

whatsapp-button

Page 1 of 11

Leave a Reply