Top rankingkan keyword guna seo id4u

Jika keyword itu meletop dalam market social media setiap orang akan mulut ke mulut , dan ianya akan mula bergerak secara senyap dengan orang lain buat iklan fbads dan anda menjana pendapatan jualan
dengan orang research di google

1strankinggoogle

Keyword anda perlu duduk di 1st page google, untuk orang akan nampak , dan terbaik tanpa menggunakan google ads adalah senjata menjana pendapatan online dengan senyap .

Untuk memulakan SEO kos tinggi perlu menanti user yang berminat untuk duduk di 1st rangking google , ianya belum dengan tiap bulan payment untuk berada sentiasa dalam pasaran , Hakikatnya perlu dana yang melebihi 10k – 50k untuk tawan market keyword .

Dengan Gabungan Kreatif Id4u ia mampu membantu ramai user menindexkan keyword – keyword kurang masa 1- 3 jam untuk duduk di page 1 – 2 – 3 google . ianya belum ada mana – mana internet marketing sharing kerana kosnya hanya rm100 sekali bayar dan boleh upload unlimeted keyword untuk anda memonopoli dalam market pasaran

seo-process

Maksud memonopoli pasaran

Berani untuk saya katakan belum ada internet marketing malaysia sharing bagaimana memonopoli keyword di 1st page google dengan di page pertama kita mampu mengindexkan 5 – 9 link semua adalah link kita punya dalam sesuatu keyword . Saya telah membuktikan bagaimana mengajar 63 tahun lelaki dan ada bukti 53 tahun wanita juga telah berjaya menindexkan keyword mereka secara senyap untuk tawan market . ianya usia ini adalah pangkat nenek dan datuk

ubat-gatal-ozpure

 

 

Sila refferal bukti di link ini : http://pedagangit.com/seo-di-id4u-keyword-konek/

Jika usia 63 tahun ini mampu untuk belajar dan mencuba mengindexkan keyword , kenapa anda yang muda tidak faham ini adalah parttime job yang terbaik dengan cuba mengindexkan keyword – keyword yang mana untuk menguasai carian manusia mencari produk untuk kegunaan harian mereka.

Setiap hari anda mendengar menjana pendapatan secara online dengan cara senyap, ini adalah salah satu cara yang mana anda menjual menggunakan 1 blog dan menggunakan id4u sebagai platform menarik traffic secara seo untuk menarik laman web anda ke paparan utama google .

Kenapa Sharing sistem ini

Hari ini ramai usahawan internet mengajar ramai newbie dengan teknik yang salah yang mana mereka bermula mengajar dengan marketing , tidak mengajar dengan menguasai keyword dan kajian – kajian keyword yang boleh di jana tanpa keluar modal yang tinggi .

2126-Keywords_research

Sebagai usahawan online sepatutnya jika anda newbie anda perlu belajar kajian keyword dan cuba indexkan keyword mengikut keyword yang di target sambil selepas itu baru bermula dengan markerting.Tidak kira marketing free atau berbayar .

Pada saya jika newbie itu terus di ajar terus dengan marketing berbayar saya berani jamin newbie ini akan mati terduduk kurang dari rm2000 yang di keluarkan .

Fungsi Platform Id4u

Platform ini mudah dengan modal rm100 anda boleh menguploadkan unlimeted keyword dan keyword ini akan di indexkan di google dengan menggunakan teknologi “TAG CLOUD”

Tag cloud ini ianya akan index 1 keyword dan menarik 450 keyword untuk di indexkan di google , yahoo bing. pada asasnya google terbaik untuk anda kuasai .

Fungsi Refferal Id4u

Platform id4u tidak menerima mana – mana badan untuk bantuan geran atau pinjaman untuk menguasai pasaran digital , ianya bergerak dari mulut  ke mulut untuk menarikkan keyword sambil rakan – rakan belajar dengan bermodalkan pendedahan awal rm100 ,

Dalam kajian sebuah website yang ingin bergerak seo ianya memerlukan banyak keyword di mainkan untuk di indexkan di search engine . jadi dengan memberi imbuhan mulut ke mulut atau secara social media , ianya dapat membantu 1 keyword di indexkan dan menarik lagi 450 keyword , ianya mampu membantu ramai user online untuk melakukan 1st page ranking google .

Jadi jangan la marah jika nenek atau datuk menjana pendapatan dengan menguasai seo dan mempromosi id4u sebagai mulut ke mulut untuk menjana pendapatan online , pada dasarnya seorang nenek jika mampu memberi bukti keyword beliau menjadi 1st page ranking google ,kan power marketing tu 🙂

Amatlah kelakar jika perniagaan itu secara online kita perlu balik kepada cara offline billboard , dan amatlah tidak real jika nak letopkan secara SEO perlu billboard . Biar mulut ke mulut walaupun dengan menggunakan kuasa nenek dan datuk secara online , ianya mampu memberi impak yang menarik untuk di terjemahkan apa itu TAG CLOUD SEO ID4U

 

Jangan marah jika nenek ada income dengan mengSEOkan keyword – keyword jewelry plak nanti .Jangan marah plak nanti kalau nenek mula buat withdraw ke paypal hasil jualan worldwide yang di lakukan secara online seo di id4u ..

mahal rm100 ?

Clickje.com/mall

ADA RAMAI DI BUANG KERJA DAN MASIH TERSEPIT DENGAN KEHIDUPAN YANG MANA HARI INI SEMAKIN MEMBEBANKAN ?

Jika pangkat seorang nenek boleh SEOkan Keyword perniagaan yang mana merentasi pasaran pasaran luar malaysia , adakah ianya tidak baik untuk di jadikan salah satu modul menjana pendapatan digital media untuk jangka masa hadapan ?

Adakah jackma membangunkan platform pembelian atas talian hanya untuk orang cina di negara cina ?

Anda boleh baca bagaimana menggunakan aliexpress untuk menjana affiliate dari keyword yang boleh di mainkan dalam id4u

Sila Baca Penerangan  ini  : http://pedagangit.com/tarik-seo-id4u-ke-affiliate-aliexpress-guna-blog/

 

SAYA AKAN BUAT 1 EVENT TERTUTUP 88 SEAT

offerharga

Bagaimana mengabungkan SEO untuk menjana pendapatan secara online yang mana boleh di bahagikan kepada beberapa perkara , ianya juga sebagai modal perniagaan anda untuk memiliki modal untuk membeli produk atau membeli software – software yang lebih canggih untuk memajukan diri anda dengan menguasai internet marketing dengan menggunakan minimum kos modal perniagaan

http://mobilecapturelead.com/biz/pedagangit/tgvtraining

 

Terima kasih kerana anda membaca dari atas sampai ke bawah ini , jangan lupa sharekan di wall fb untuk rakan lain faham sesuatu dengan menguasai pasaran keyword dengan kos yang paling rendah .

 

 

Page 1 of 11

Leave a Reply